Kostumertilvoksne.comVI VIL TILBYDE DIG DEN BEDSTE SERVICE OG BILLIGE PRISER!!

Assassins Creed II Ezio Sort Cosplay Kostume Sæt

Vær den første til at bedømme dette produkt

Varenummer: DKACreed09 

Pris: 2.525,90 DKK

Specialpris: 1.520,90 DKK

Hurtigt overblik

Omfatter også: shirt, bukser, haler, hætteklædte kappe, blk brystet halterneck, røde skærf + tilbehør, gauntlets, 1 handske, støvle dækker, skulder rustning, skulder kappe.

Assassins Creed II Ezio Sort Cosplay Kostume Sæt

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Detaljer

Gender anderledes, måleskitsen anderledes. Der er tre forskellige størrelse diagrammer, så når du vælger den størrelse, henvises til skemaet på dit køn.

Alle kostumer på vores hjemmeside er skik efter bestilling af kunder, så der vil være en skrædder tid 10 - 25 dage og derefter leveringstid 3 -10 dage. Derfor bedes du afgive ordren forud for tid til at sikre, at vi har tid nok til at få din ordre leveret før din fest.

Det er doable at foretage små ændringer af størrelse og design. Du kan kontakte os på tcostumes@hotmail.com om dine anmodninger, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.

For custom kostume, som ikke er annonceret på vores hjemmeside, er du velkommen til at e-mail os dit design eller skitse på tcostumes@hotmail.com. Vi vil citere kostume i henhold til design og stoffet samt hvordan man laver en brugerdefineret rækkefølge.Indsend din bedømmelse

You're reviewing: Assassins Creed II Ezio Sort Cosplay Kostume Sæt

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Value