Kostumertilvoksne.comVI VIL TILBYDE DIG DEN BEDSTE SERVICE OG BILLIGE PRISER!!

5 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Hvordan man kan måle korsetter

tirsdag den 16. april 2013 14.59.21 Europe/Berlin

Alle vores korsetter og corsager er i god kvalitet og egnet til at de fleste størrelser kan bruge dem. Vi sælger alt fra xs-5xl. Vores pu (imiteret læder) korsetter og corsager kommer som regel med stræk i materialet, og er derfor ikke ligeså små i størrelserne som vores andre korsetter og corsager. Dette bør der tages højde for, når man bestiller. Generelt er vores korsetter og corsager dog små i størrelserne. De kan justeres op til ca 5-10cm bagtil, medmindre andet er skrevet i annoncerne. Vores korsetter og corsager har plastik støtte i det meste af materialet, ikke metal.

Et corsage er ikke det samme som et korset. Vores korsetter og corsager kan f.eks bruges fra alt som frækt og sensuelt lingeri, til en flot festtop eller hverdags top, uden at have for meget "undertøj" over det. De kan strammes ind og holder på figuren, så man får en flot pasform, men i forhold til korsetter, så er et corsage ikke beregnet som ekstrem talje støtte. Hvor et korset kan holde til at ens talje bliver snørret massivt ind, og man får den famøse "V" form, så kan man ikke stramme et corsage for meget ind, uden at det vil ødelægge formen og materialet. Derfor anbefales det at bruge vores korsetter og corsager med måde. Dit corsage må aldrig være for stramt eller for åbent bagtil, er det dette tag da en størrelse op.

Derefter skal du blot finde dine mål i tabellen på varen. Ligger man imellem 2 forskellige størrelser anbefaler vi at man tager den største.

Alt vask af dit corsage bør foregå i hånden, helst med en klud eller vand ved lav temperatur. Overholdes disse råd, så kan dit corsage være en del af dig i mange mange år. Vask aldrig dit corsage med for meget vand så det bliver gennemblødt, da dette kan ødelægge materialet! Kom aldrig dit corsage i vaskemaskinen eller tørretumbler, da dette vil ødelægge det!

 

Posted in Corsager By Admin Kostumer

Betaler Med Western Union

torsdag den 11. april 2013 15.07.54 Europe/Berlin

Western Union ( http://www.westernunion.dk/ ) er en pålidelig betaling løsning for enhver transaktion. Vi har valgt Western Union, fordi betalingerne er hurtige og fortrolige. Du kan betale online med kreditkort eller at gå til en af de mange stikkontakten Western Union ® .

Betaling med Western Union online

Du kan betale din bestilling direkte online med kreditkort. Dette er den bedste løsning, fordi jo før vi modtager din betaling, jo hurtigere vil vi afsender din ordre. Du kan betale online med: Et Visa ®, Visa Electron ®, MasterCard ®, Maestro ® eller ® kreditkort udstedt af en fransk bank.

Først skal du afgive din ordre på vores hjemmeside: Vælg dine produkter, så i din indkøbsvogn, klik på "Bestil". Følg trinene i den rækkefølge og vælge din betalingsmetode "Western Union". Afslut din ordre. Når du klikker på "bekræft ordre", vil du blive omdirigeret til en side, vises der kommer alle de nødvendige oplysninger for betaling af din ordre med Western Union:

  • Modtagerens navn
  • Mængden af overførslen
  • By og land, hvor der tages penge ud

Bemærk venligst, at oplysninger! Hvis du vil have adgang til det igen, skal du logge ind på din konto, klikke på "din konto" og klik på det relevante for at vise en ordreseddel sammenfatning dine indkøb og betalingsoplysninger.

Så gå til Western Union websted og følg den simple procedure at sende penge online.

Betal ud fra et salgssted

TRIN 1: Besøg en butik
Besøg en butik Western Union ® i nærheden af dig.


TRIN 2: Udfyld formularen
Udfyld formularen "at sende penge" med følgende oplysninger:

  • Det fulde navn på betalingsmodtagerens samt din egen (som de vises på id'er).
  • Byen og modtagerlandet.
  • Det beløb, du ønsker at sende.

TRIN 3: Log ind 
Retur formularen og din identifikation til Teller.


TRIN 4: Sæt pengene 
Giv kasserer mængden af din bestilling og betale dig omkostningerne ved den disposition på din regning (For at kompensere for transaktionsomkostninger, vi sende alle ordrer gratis)

Opmærksomhed, transaktionsomkostninger er dit ansvar. For eksempel,. Hvis du har en god kommando på € 250 Vi skal modtage præcis dette beløb, ellers vil vi ikke acceptere transaktionen. Tak til grundigt kontrollere det skyldige beløb og betale det nøjagtige beløb. Tak for din forståelse.


TRIN 5: Kan du give modtagelse af nøglefærdige
Sørg for modtagelsen med kontrol antallet af pengeoverførsel (MTCN) du har fået dette nummer og send os via e-mail på denne formular med dit ordrenummer.


TRIN 6: Kontroller status for din overførsel 
For at kontrollere status for din penge overførsel, kan du kontrollere status for overførslen online hjemmesiden for Western Union


STEP 7 (major): Send os kontrolnummer (MTCN)
For at vi kan trække din betaling, skal du sende via e-mail kontrol nummer MTCN, som du fik. Til dette gå til denne side og fylde MTCN nummer og din ordre.

 


TRIN 8: Overførsel af din bestilling
Når betalingen er modtaget, sender vi din ordre inden for 72 timer, og vi leverer de koder til at spore succes forsendelsen af dine varer.

På det mindste spørgsmål, tøv ikke med at kontakte vores kundeservice der vil være glade for at besvare alle dine spørgsmål inden for 24 timer.

 Hvis du har brug for oplysninger om Western Union, Kontakt os venligst.


Posted in News By Admin Kostumer

Er en brudekorset den rigtige pasform?

mandag den 1. april 2013 08.24.36 Europe/Berlin

Så du har været tanker om at bære en forførende korsetmager på din bryllupsnat, en brudekorsetter, der vil give dig et look, der vil sende din nye mand i en tilstand af ren spænding.

brudekorset

Du er ankommet til vores brudekorset hjemmeside, som vi har oprettet for at hjælpe dig med at beslutte, om et korsetter er det rigtige for dig, og hvis det er, så vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning om, hvilken en til at købe.

Når det kommer til korset er der masser af forskellige stilarter og farver at vælge imellem og hver korset vil se anderledes på dig afhængig af din buste størrelse.

Når man ser for din brudekorset er det afgørende, at du indser, at når det kommer til korsetter du virkelig får hvad du betaler for. Har et budget på omkring hundrede dollars, da dette vil få dig en god kvalitet korset som du kan bære igen og igen.

 


En sanselig korsetmager vil give din bryllupsnat en speciel fornemmelse og en følelse af nydelse du måske ikke har oplevet før. Læs videre for nogle flere råd og tips om korset

Posted in Corsager By Admin Kostumer

Talje Træning Guide

tirsdag den 26. marts 2013 06.33.09 Europe/Berlin

talje uddannelse, som det undertiden er kendt er ikke kompliceret, men det vil tage engagement, tid og tålmodighed og vigtigst du skal gøre det i dit eget tempo. Der er ingen hårde og hurtige regler, bare en simpel ting at huske, at jo mere du bære et korset, der trækker i din talje jo mere effekt det vil have, du skal bare finde ud af, hvad der vil arbejde for dig.

Dedikerede taljen undervisere vil bære deres korsetter hele dagen hver dag, nogle tager det yderligere og bære deres korsetter i seng, kun fjerner det for at bade. Andre vil bære deres korsetter i løbet af dagen, men derefter tage det ud for et par timer om aftenen til at slappe af på sofaen. Du kan vælge dit eget system og skræddersy den til forskellige dage, der passer til dine behov.

Gør opmærksom på, at den tid, du bære din korset gør mere forskel end hvor meget du trækker din talje i. Det er mere effektivt at være komfortable og bruge dine korsetter i længere tid end at trække det i alt for meget og har at tage det ud et par timer senere.

 

Hvis du er nybegynder, vil jeg ikke anbefale at gå i mere end en 4 "reduktion. Det vil tage et stykke tid at vænne sig til det, og over tid vil du finde ud af, om du kan gå til en større reduktion.

Hav tålmodighed med din træning. Træk ikke i corsager så langt, at det er ubehageligt, og du vil bare få modet og give op. Et korset skal føles som en varm, venlig knus, sætte det på bør gøre du føler dig godt! Sikke en masse mennesker ikke indser er, at både korset og din krop vil tage et stykke tid at bosætte sig i, når du først sætte det på. Hvis du giver dig selv omkring en halv time på at bære din korsetmager på en komfortabel reduktion, bør du så være i stand til at trække i den ekstra kvart eller en halv tomme eller deromkring uden ubehag. Fibrene i corsager stof slappe af, når de varmes lidt op og din krop justerer også at rumme korset.

En anden ting at huske på er, at en ny korset vil være som et nyt par lædersko - du bliver nødt til at bryde det i. Hvor ofte får vi vabler fra iført nye sko for længe? Men bryde dem langsomt, og de får mere og mere behagelig. Vores fødder stramme op, hvor de sko først gned og skoene blødgøre, hvor de er nødt til at bøje. Ligeledes vil din krop vænne sig til de punkter, hvor corsager strammer og corsager vil formen til din form.

For at bryde corsager ind, bør du bære det for blot 2 timer eller deromkring uden snøring det meget stramt (bare 1 ½ - 2 ") for de første par gange du bære det, kan dette så skal opbygges gradvist i løbet af ugen til 4 timer eller deromkring. Efter dette bør du gradvist at udvide mængden af tid, dit bære korset, op til 6 - 8 timer, før du begynder at snøre corsager noget strammere. Når du er klar, kan du blonder corsager strammere, ikke for meget, men igen for de første par slidt på dette strammere reduktion, tilbage droppe det antal timer du bære det, bygge op igen til at passe ind i dit eget system.

Hav tålmodighed og ikke haste uddannelsen ved over gør nedsættelse eller ikke strøelse i dit korset. Mænd, der bærer korsetter skal huske på, at det er endnu mere vigtigt, at de tightlace gradvist. Husk: Kvinders kroppe, fordi de er designet til fødedygtige, tilpasse sig til bevægelsen og repositionering af organer langt lettere end mænds.

Du kan opleve, at bære korset over en bomulds t-shirt, vest eller specialist korset liner vil reducere antallet af gange, at det skal renses (det er nemmere at rengøre disse elementer jævnligt end din corsager). Du bør anvende moisturizing olier eller lotion til din hud ved enhver given lejlighed, især hvis du har en tendens til at svede meget.

Når du har nået det punkt, hvor du kan bære din korsetmager komfortabelt helt lukket, hvis du ønsker at gå videre til næste progression bør være at købe et korset yderligere fire inches mindre. Der er ikke sat tid, hvor længe det vil tage at opnå dette niveau af reduktion, alle er forskellige, kan det tage to måneder eller seks, afhængig af praktikanten. Den ældre korsetmager kan derefter bruges til at sove i, hvis du ønsker det.

Du vil også nødt til at være bevidst om, hvad du spiser. At være stramt snøret betyder, at du ikke kan spise tunge måltider, krydret fødevarer eller kulsyreholdige drikkevarer. Vær sikker på at drikke masser af vand. Tendensen til at føle hurtigere mæt efter at have spist, mens iført et korset kan være nyttigt at støtte vægttab mål.

Når du har nået din ideelle mål, vil du stadig nødt til at bære et korset på lejlighed for at bevare din nye form. Hvor ofte du har brug for at bære det vil variere fra person til person, og du bliver nødt til at arbejde ud din egen rytme. Den enkleste måde jeg kan tænke på at gøre det ville være med din trofaste målebånd og en notesbog. Hold styr på, hvor ofte du bruger din korsetmager og tjekke op på dit taljemål, hvis det begynder at vende tilbage, bære din korsetmager mere!

Posted in Corsager By Admin Kostumer

Hvorfor købe et corsage?

tirsdag den 26. marts 2013 05.42.04 Europe/Berlin

Der er mange grunde til at ville en autentisk stål udbenet corsage men uanset årsagen én ting er sikkert, de ser og føler fantastisk!

Så her er blot et par grunde vores kunder har givet, hvorfor de elsker vores hofteholdere:

Min korset gjorde mig ser slankere, med det samme!

Det er den nyeste mode trend, de er over hele catwalks.

Jeg ønskede at træne min talje i form

De giver mig tillid og gøre mig sexet!

Jeg får en fabelagtig timeglas figur i mit korset, ligesom starlets fra det hvide lærred

Jeg har en dårlig ryg og et korset giver mig stor opbakning.

Jeg ønskede en smuk, klassiske, sexet stykke lingeri til soveværelset

Jeg spiser mindre med korsettet på, så det hjælper mig til at tabe sig

En korsetmager virkelig forbedrer min kropsholdning

Jeg har haft en baby og jeg ønskede at slanke min talje og tromle min mave
Jeg har en stor buste og corsager støtte betyder, at jeg stadig kan bære stropløs kjoler

Jeg skal giftes og jeg vil gerne overraske min H2B på vores bryllup nat
 
Som en transvestit, jeg ønskede at være i stand til at reducere min talje og skabe en mere feminin figur
 

Corsager er helt sikkert funktionelle og meget alsidig, og de kan bæres til festtøj, brude, clubbing, soveværelset eller hverdagsbrug. Så fælles tendensen, der vil gøre dig til at se så godt ud!

Posted in Corsager By Kostumer

5 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

[profiler]
Memory usage: real: 21233664, emalloc: 20801952
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem