Western Union ( http://www.westernunion.dk/ ) er en pålidelig betaling løsning for enhver transaktion. Vi har valgt Western Union, fordi betalingerne er hurtige og fortrolige. Du kan betale online med kreditkort eller at gå til en af de mange stikkontakten Western Union ® .

Betaling med Western Union online

Du kan betale din bestilling direkte online med kreditkort. Dette er den bedste løsning, fordi jo før vi modtager din betaling, jo hurtigere vil vi afsender din ordre. Du kan betale online med: Et Visa ®, Visa Electron ®, MasterCard ®, Maestro ® eller ® kreditkort udstedt af en fransk bank.

Først skal du afgive din ordre på vores hjemmeside: Vælg dine produkter, så i din indkøbsvogn, klik på "Bestil". Følg trinene i den rækkefølge og vælge din betalingsmetode "Western Union". Afslut din ordre. Når du klikker på "bekræft ordre", vil du blive omdirigeret til en side, vises der kommer alle de nødvendige oplysninger for betaling af din ordre med Western Union:

  • Modtagerens navn
  • Mængden af overførslen
  • By og land, hvor der tages penge ud

Bemærk venligst, at oplysninger! Hvis du vil have adgang til det igen, skal du logge ind på din konto, klikke på "din konto" og klik på det relevante for at vise en ordreseddel sammenfatning dine indkøb og betalingsoplysninger.

Så gå til Western Union websted og følg den simple procedure at sende penge online.

Betal ud fra et salgssted

TRIN 1: Besøg en butik
Besøg en butik Western Union ® i nærheden af dig.


TRIN 2: Udfyld formularen
Udfyld formularen "at sende penge" med følgende oplysninger:

  • Det fulde navn på betalingsmodtagerens samt din egen (som de vises på id'er).
  • Byen og modtagerlandet.
  • Det beløb, du ønsker at sende.

TRIN 3: Log ind 
Retur formularen og din identifikation til Teller.


TRIN 4: Sæt pengene 
Giv kasserer mængden af din bestilling og betale dig omkostningerne ved den disposition på din regning (For at kompensere for transaktionsomkostninger, vi sende alle ordrer gratis)

Opmærksomhed, transaktionsomkostninger er dit ansvar. For eksempel,. Hvis du har en god kommando på € 250 Vi skal modtage præcis dette beløb, ellers vil vi ikke acceptere transaktionen. Tak til grundigt kontrollere det skyldige beløb og betale det nøjagtige beløb. Tak for din forståelse.


TRIN 5: Kan du give modtagelse af nøglefærdige
Sørg for modtagelsen med kontrol antallet af pengeoverførsel (MTCN) du har fået dette nummer og send os via e-mail på denne formular med dit ordrenummer.


TRIN 6: Kontroller status for din overførsel 
For at kontrollere status for din penge overførsel, kan du kontrollere status for overførslen online hjemmesiden for Western Union


STEP 7 (major): Send os kontrolnummer (MTCN)
For at vi kan trække din betaling, skal du sende via e-mail kontrol nummer MTCN, som du fik. Til dette gå til denne side og fylde MTCN nummer og din ordre.

 


TRIN 8: Overførsel af din bestilling
Når betalingen er modtaget, sender vi din ordre inden for 72 timer, og vi leverer de koder til at spore succes forsendelsen af dine varer.

På det mindste spørgsmål, tøv ikke med at kontakte vores kundeservice der vil være glade for at besvare alle dine spørgsmål inden for 24 timer.

 Hvis du har brug for oplysninger om Western Union, Kontakt os venligst.