Alle vores korsetter og corsager er i god kvalitet og egnet til at de fleste størrelser kan bruge dem. Vi sælger alt fra xs-5xl. Vores pu (imiteret læder) korsetter og corsager kommer som regel med stræk i materialet, og er derfor ikke ligeså små i størrelserne som vores andre korsetter og corsager. Dette bør der tages højde for, når man bestiller. Generelt er vores korsetter og corsager dog små i størrelserne. De kan justeres op til ca 5-10cm bagtil, medmindre andet er skrevet i annoncerne. Vores korsetter og corsager har plastik støtte i det meste af materialet, ikke metal.

Et corsage er ikke det samme som et korset. Vores korsetter og corsager kan f.eks bruges fra alt som frækt og sensuelt lingeri, til en flot festtop eller hverdags top, uden at have for meget "undertøj" over det. De kan strammes ind og holder på figuren, så man får en flot pasform, men i forhold til korsetter, så er et corsage ikke beregnet som ekstrem talje støtte. Hvor et korset kan holde til at ens talje bliver snørret massivt ind, og man får den famøse "V" form, så kan man ikke stramme et corsage for meget ind, uden at det vil ødelægge formen og materialet. Derfor anbefales det at bruge vores korsetter og corsager med måde. Dit corsage må aldrig være for stramt eller for åbent bagtil, er det dette tag da en størrelse op.

Derefter skal du blot finde dine mål i tabellen på varen. Ligger man imellem 2 forskellige størrelser anbefaler vi at man tager den største.

Alt vask af dit corsage bør foregå i hånden, helst med en klud eller vand ved lav temperatur. Overholdes disse råd, så kan dit corsage være en del af dig i mange mange år. Vask aldrig dit corsage med for meget vand så det bliver gennemblødt, da dette kan ødelægge materialet! Kom aldrig dit corsage i vaskemaskinen eller tørretumbler, da dette vil ødelægge det!