talje uddannelse, som det undertiden er kendt er ikke kompliceret, men det vil tage engagement, tid og tålmodighed og vigtigst du skal gøre det i dit eget tempo. Der er ingen hårde og hurtige regler, bare en simpel ting at huske, at jo mere du bære et korset, der trækker i din talje jo mere effekt det vil have, du skal bare finde ud af, hvad der vil arbejde for dig.

Dedikerede taljen undervisere vil bære deres korsetter hele dagen hver dag, nogle tager det yderligere og bære deres korsetter i seng, kun fjerner det for at bade. Andre vil bære deres korsetter i løbet af dagen, men derefter tage det ud for et par timer om aftenen til at slappe af på sofaen. Du kan vælge dit eget system og skræddersy den til forskellige dage, der passer til dine behov.

Gør opmærksom på, at den tid, du bære din korset gør mere forskel end hvor meget du trækker din talje i. Det er mere effektivt at være komfortable og bruge dine korsetter i længere tid end at trække det i alt for meget og har at tage det ud et par timer senere.

 

Hvis du er nybegynder, vil jeg ikke anbefale at gå i mere end en 4 "reduktion. Det vil tage et stykke tid at vænne sig til det, og over tid vil du finde ud af, om du kan gå til en større reduktion.

Hav tålmodighed med din træning. Træk ikke i corsager så langt, at det er ubehageligt, og du vil bare få modet og give op. Et korset skal føles som en varm, venlig knus, sætte det på bør gøre du føler dig godt! Sikke en masse mennesker ikke indser er, at både korset og din krop vil tage et stykke tid at bosætte sig i, når du først sætte det på. Hvis du giver dig selv omkring en halv time på at bære din korsetmager på en komfortabel reduktion, bør du så være i stand til at trække i den ekstra kvart eller en halv tomme eller deromkring uden ubehag. Fibrene i corsager stof slappe af, når de varmes lidt op og din krop justerer også at rumme korset.

En anden ting at huske på er, at en ny korset vil være som et nyt par lædersko - du bliver nødt til at bryde det i. Hvor ofte får vi vabler fra iført nye sko for længe? Men bryde dem langsomt, og de får mere og mere behagelig. Vores fødder stramme op, hvor de sko først gned og skoene blødgøre, hvor de er nødt til at bøje. Ligeledes vil din krop vænne sig til de punkter, hvor corsager strammer og corsager vil formen til din form.

For at bryde corsager ind, bør du bære det for blot 2 timer eller deromkring uden snøring det meget stramt (bare 1 ½ - 2 ") for de første par gange du bære det, kan dette så skal opbygges gradvist i løbet af ugen til 4 timer eller deromkring. Efter dette bør du gradvist at udvide mængden af tid, dit bære korset, op til 6 - 8 timer, før du begynder at snøre corsager noget strammere. Når du er klar, kan du blonder corsager strammere, ikke for meget, men igen for de første par slidt på dette strammere reduktion, tilbage droppe det antal timer du bære det, bygge op igen til at passe ind i dit eget system.

Hav tålmodighed og ikke haste uddannelsen ved over gør nedsættelse eller ikke strøelse i dit korset. Mænd, der bærer korsetter skal huske på, at det er endnu mere vigtigt, at de tightlace gradvist. Husk: Kvinders kroppe, fordi de er designet til fødedygtige, tilpasse sig til bevægelsen og repositionering af organer langt lettere end mænds.

Du kan opleve, at bære korset over en bomulds t-shirt, vest eller specialist korset liner vil reducere antallet af gange, at det skal renses (det er nemmere at rengøre disse elementer jævnligt end din corsager). Du bør anvende moisturizing olier eller lotion til din hud ved enhver given lejlighed, især hvis du har en tendens til at svede meget.

Når du har nået det punkt, hvor du kan bære din korsetmager komfortabelt helt lukket, hvis du ønsker at gå videre til næste progression bør være at købe et korset yderligere fire inches mindre. Der er ikke sat tid, hvor længe det vil tage at opnå dette niveau af reduktion, alle er forskellige, kan det tage to måneder eller seks, afhængig af praktikanten. Den ældre korsetmager kan derefter bruges til at sove i, hvis du ønsker det.

Du vil også nødt til at være bevidst om, hvad du spiser. At være stramt snøret betyder, at du ikke kan spise tunge måltider, krydret fødevarer eller kulsyreholdige drikkevarer. Vær sikker på at drikke masser af vand. Tendensen til at føle hurtigere mæt efter at have spist, mens iført et korset kan være nyttigt at støtte vægttab mål.

Når du har nået din ideelle mål, vil du stadig nødt til at bære et korset på lejlighed for at bevare din nye form. Hvor ofte du har brug for at bære det vil variere fra person til person, og du bliver nødt til at arbejde ud din egen rytme. Den enkleste måde jeg kan tænke på at gøre det ville være med din trofaste målebånd og en notesbog. Hold styr på, hvor ofte du bruger din korsetmager og tjekke op på dit taljemål, hvis det begynder at vende tilbage, bære din korsetmager mere!