Kostumertilvoksne.comVI VIL TILBYDE DIG DEN BEDSTE SERVICE OG BILLIGE PRISER!!

Betingelser

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra Kostumertilvoksne.com netbutik med mindre, der er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Kostumertilvoksne.com. Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret. Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser for køb af kostumer på Kostumertilvoksne.com på denne hjemmeside.

Ansvarsfraskrivelse

Kostumertilvoksne.com kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger dansk lovgivning. Kostumertilvoksne.com er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos post danmark. Kostumertilvoksne.com kan ikke drages til ansvar for bl.a. Forsinkelser eller virus opstået som følge af brug af e-mail eller downloads. For at handle hos Kostumertilvoksne.com skal du være min. 18 år og indforstået vores handelsbetingelser. Ligesom alle andre kjoler kan Kostumertilvoksne.coms kjoler miste farven, hvis de udsættes for direkte sollys. Vores kjoler har bedst af at blive opbevaret hængende på tøjbøjle i et klædeskab. Kjolerne kan afvige i farver fra det, der er vist på hjemmesiden.

Forbehold

Kostumertilvoksne.com tager forbehold for udsolgte kjoler, prisændringer og eventuelle fejl på hjemmesiden. Vi gør opmærksom på at farver er vanskelige at gengive korrekt på en computerskærm.

Tvister

Eventuelle tvister og søgsmål skal afgøres af danske domstole iht. Dansk ret. En eventuel tvist mellem Kostumertilvoksne.com og en erhvervsdrivende afgøres ved sø- og handelsretten i københavn.

Sikkerhed og håndtering af personoplysninger

Når du bestiller kjoler hos Kostumertilvoksne.com skal du indtaste dit navn, telefonnummer og leveringsadresse, ellers kan vi ikke ekspedere din ordre og levere dine kjoler. Vi gemmer disse oplysninger fra gang til gang så du slipper for at indtaste oplysningerne på ny ved efterfølgende bestillinger. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer at vi skal opbevare oplysningerne sikkert hos Kostumertilvoksne.com i op til 5 år. De vil naturligvis ikke blive solgt, udlejet eller på anden måde videregivet til andre. Ifølge persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

Det er sikkert at bruge betalingskort på internettet og hos Kostumertilvoksne.com. Når du anvender betalingskort bliver de indtastede kortoplysninger krypteret og sendt via en sikker ssl-forbindelse (secure sockets layer) til pbs (pengeinstitutternes betalingsservice). Pbs som gennemfører din betaling, er de eneste der kan afkode og se dine data. Du har bedre rettigheder ved køb på internettet end ved køb i almindelige butikker. Husk blot at tjekke dine betalingsoversigter fra banken! Du kan afvise en betaling uden at betale selvrisiko hvis uvedkommende har fået fat i dine kortoplysninger eller dit kort og misbrugt det til køb på internettet.

Det med småt

Aftaler med Kostumertilvoksne.com indgås på dansk. Når du handler kjoler på Kostumertilvoksne.com hjemmeside gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. Primært købeloven og forbrugeraftaleloven.

 


[profiler]
Memory usage: real: 17563648, emalloc: 17076320
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem