Kostumertilvoksne.comVI VIL TILBYDE DIG DEN BEDSTE SERVICE OG BILLIGE PRISER!!

 

Din tilfredshed er vores ultimative mål. Din ordre vil blive afsendt normalt inden for 24 - 72 timer efter at have modtaget din betaling. Det tager 5  - 20 arbejdsdage at ankomme normalt. Og hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os når som helst du har lyst, vil vi svare dig inden for 24 timer.

Har du fortrudt dit køb, Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer.  Du skal selv betale for at sende varerne retur! 

Cosplay Kostumer, Lolita Kostumer og alle skræddersyede produkter, Hvis ikke problemer med kvaliteten, Vi ikke accepteret, fordi ikke kan lide farven, Har ikke forestille sig den smukke, alt for gennemskuelig, for tynd, for stor, for lille, ikke komfortable disse grunde der blev returneret produkter!

Når du ønsker at returnere den pakke, Du kan sende den pakke til os med Post Danmark. Brand og varemærke, Skal være fuldstændig! Ellers tager vi ikke varen retur. Når vi har modtaget varen, Skal du kontrollere at det produkt er intakt. Kontakt os for at få returadresse!


Hvis ingen til at modtage pakken, Du vil blive opkrævet et 250kr til forsendelsesomkostninger og nogle ekspeditionsomkostninger. Husk at kontrollere dine varer ved modtagelsen, eventuelle mangler og fejl ved modtagelsen af produktet skal meddeles inde for rimelig tid, dvs. Ganske få dage, ellers mister køber sin ret til at få pengene refunderet. Fejlen må ikke være opstået pga. Skader, slitage, forkert vask eller for dårlig vedligeholdelse,

Vi gemmer naturligvis kun de oplysninger, mail-adresser, tlf. Numre, adresser osv., vi skal bruge for at få effektueret dine bestillinger. Vi videresælger aldrig oplysninger til tredjemand.