Kostumertilvoksne.comVI VIL TILBYDE DIG DEN BEDSTE SERVICE OG BILLIGE PRISER!!


Din tilfredshed er vores ultimative mål. Din ordre vil blive afsendt normalt inden for 24 - 72 timer efter at have modtaget din betaling. Og hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os når som helst du har lyst, vil vi svare dig inden for 24 timer.


Har du fortrudt dit køb, Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. Du skal selv betale for at sende varerne retur! Kontakt os for at få returadresse!


Hvis dine produkter allerede er afsendt, kan de ikke afbestilles.

Cosplay Kostumer, Lolita Kostumer og alle skræddersyede produkter, Hvis ikke problemer med kvaliteten, Vi ikke accepteret, fordi ikke kan lide farven, Har ikke forestille sig den smukke, alt for gennemskuelig, for tynd, for stor, for lille, ikke komfortable disse grunde der blev returneret produkter!


Når du modtager dit gods, er det vigtigt at du umiddelbart kontrollerer pakken. Skulle embalagen være skadet, så meddeler du dette til dit postkontor eller alternativt til den chauffør, som har leveret pakken. OBS! Det er vigtigt at du anmelder skaden korrekt. Se til at du får en bekræftelse på at dit gods er skadet. Eventuelle mangler og fejl ved modtagelsen af produktet skal meddeles inde for rimelig tid, dvs. Ganske få dage, ellers mister køber sin ret til at få pengene refunderet. Fejlen må ikke være opstået pga. Skader, slitage, forkert vask eller for dårlig vedligeholdelse.


Vi besigtiger hver forsendelse inden den sendes. Skulle produktet alligevel være skadet eller fejlekspideret når det ankommer, påtager vi os omkostningerne for udbedrelse af fejlen. Hvis vi konstateret at produktet er fejlekspideret eller skadet skiftes det ud.


Hvis du ikke ønsker en pakke, som du har bestilt, skal du modtage/hente pakken og sende den direkte tilbage til os; Hvis du ikke henter din pakke inden 3-7 hverdage, Det vil blive destrueret eller tilbage til os, Du vil blive opkrævet et gebyr på 2 x fragt prisen + 250 kroner i administrationsomkostninger.

Når du ønsker at returnere den pakke, Du kan sende den pakke til os med Post Danmark. Brand og varemærke, Skal være fuldstændig! Ellers tager vi ikke varen retur.

 


[profiler]
Memory usage: real: 17563648, emalloc: 17187928
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem