Kostumertilvoksne.comVI VIL TILBYDE DIG DEN BEDSTE SERVICE OG BILLIGE PRISER!!

Fragt Guide

Kostumertilvoksne.com brede vifte af produkter kommer med flere forskellige muligheder for fragt, tilbud og særlige tilbud venligst se informationerne nedenunder for at lære mere omkring de forskellige muligheder der kan hjælpe dig med at spare penge samt få en god og bekvem shopping oplevelse.


Kostumertilvoksne.com vil automatisk sende produktet gennem den bedste metode baseret på ordre størrelse og destination. 


Samlede Leveringstid = Forsendelsestid + Behandlingstid .

 

Forsendelsestid

Global Postforsendelse - Tracking - Gratis Fragt!!
Global postforsendelse - med tracking leveres også af det lokale postvæsen, men indeholder muligheden for at spore sin forsendelse. Leveringstid varierer fra land til land og tager mellem 14 - 21 hverdage. Vi anbefaler, at du gør brug af Global postforsendelse - tracking, således at du kan spore din pakke under hele forløbet, og derved har et stressfrit overblik over den eksakte leveringsdato.

Global Ekspreslevering
Global ekspresfragt er den hurtigste globale forsendelsesmetode. Det tager typisk 5 - 8 hverdage(Udeluk ugedage) for pakken at blive leveret, og fragten foretages typisk af en af følgende globale fragtfirmaer: DHL og FedEx. Vi har gode prisbesparende rabataftaler med fragtfirmaerne; global ekspresfragt er en fordelagtig løsning på mange måder; leveringen er hurtig, sporbar, og leveringen er garanteret!


Behandlingstid

Vi har brug for 24 - 72 timer for at behandle ordrer, Den skræddersyede Kostumer(Cosplay, Lolita) generelt har brug 10 - 20 dage.  

http://www.fedex.com/    FedEx TEL: 70233332 / 4532464444

http://www.dhl.com/     DHL TEL: 70 345 345 / 70-130-130 / 45-70-130-130

 

Told og Afgiftsforsikring

Pakken vil blive afsendt fra Kina! Hvis du vælger vores Global Postforsendelse, Der er ingen ekstra omkostninger, Fordi vi allerede har forudbetaling af told. For at sikre at du modtager din ordre skat mindre eller gratis ved import , vil vi erklære det som en "Gift" med en lavere værdi. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe vores kunder at undgå brugerdefinerede skatter. Hvert land har forskellige regler, når det gælder told og afgifter. Der er som oftest ingen fortoldning eller afgift på forsendelser, men det kan ske, at kunden bliver pålagt ekstratold og afgifter, når pakken modtages. Er dette tilfældet, så hviler ansvaret for at betale disse udgifter på kunden. 

Før vi kan sende din ordre skal Kostumebutik.com forberede dine produkter, lave strenge kvalitetscheck og omhyggeligt pakke det hele ned. Den tid det tager at forberede dine produkter plus leveringstiden er den totale tid det vil tage for dig at modtage din ordre.