Kostumertilvoksne.comVI VIL TILBYDE DIG DEN BEDSTE SERVICE OG BILLIGE PRISER!!

Vampire Knight Boy Night Cosplay Kostume

Vær den første til at bedømme dette produkt

Varenummer: DKVKnight03 

Pris: 1.514,20 DKK

Specialpris: 844,20 DKK

Hurtigt overblik

Vampire knight fans vil falde i kærlighed med denne store mandlige cosplay uniform. Det har en lang trench coat med turndown krave. Sorte streger på hvide pels skaber kølig image. Det røde slips viser din passion og kraft. Hvis du tror ærmerne er for længe, kan det være fold til en rigtige længde behageligt materiale giver dig behagelig og blød følelse produkt detaljer: -.. kan custom made.-kommer med en jakke, vest, bukser, slips, skjorte.

kilde: vampire knight
Karakter: Kiryu zero
komponenter: overfrakke, slips, vest, top, bukser
vægt: 1.16 kg

Vampire Knight Boy Night Cosplay Kostume

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Gender anderledes, måleskitsen anderledes. Der er tre forskellige størrelse diagrammer, så når du vælger den størrelse, henvises til skemaet på dit køn.

Alle kostumer på vores hjemmeside er skik efter bestilling af kunder, så der vil være en skrædder tid 10 - 25 dage og derefter leveringstid 3 -10 dage. Derfor bedes du afgive ordren forud for tid til at sikre, at vi har tid nok til at få din ordre leveret før din fest.

Det er doable at foretage små ændringer af størrelse og design. Du kan kontakte os på tcostumes@hotmail.com om dine anmodninger, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.

For custom kostume, som ikke er annonceret på vores hjemmeside, er du velkommen til at e-mail os dit design eller skitse på tcostumes@hotmail.com. Vi vil citere kostume i henhold til design og stoffet samt hvordan man laver en brugerdefineret rækkefølge.


Indsend din bedømmelse

You're reviewing: Vampire Knight Boy Night Cosplay Kostume

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Value

[profiler]
Memory usage: real: 36700160, emalloc: 36085264
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem