Kostumertilvoksne.comVI VIL TILBYDE DIG DEN BEDSTE SERVICE OG BILLIGE PRISER!!

Vampire Knight Yuuki Cross Selskabskjoler Cosplay Kostume

Vær den første til at bedømme dette produkt

Varenummer: DKVKnight02 

Pris: 1.185,90 DKK

Specialpris: 515,90 DKK

Hurtigt overblik

Karakter kort introduktion: Yuki er den adopterede datter af rektor for cross akademi, en 16-årig første års studerende, der besidder anti-vampyr våben artemis stang hun er generelt en slags, omsorgsfulde, munter, skøre og komiske karakter. , men hun er meget naiv og skødesløs pige, ofte portrætteret som ikke er meget smart, at være en fattig studerende. begynder hun som et menneske, en værge beskytter vampyr studerendes hemmelighed fra de menneskelige studerende.

tilbehør: Dress + bowtie + svedbånd + stcokings
stof: ensartet klud
alternative stof: bomuld / ployester twill

Vampire Knight Yuuki Cross Selskabskjoler Cosplay Kostume

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Gender anderledes, måleskitsen anderledes. Der er tre forskellige størrelse diagrammer, så når du vælger den størrelse, henvises til skemaet på dit køn.

Alle kostumer på vores hjemmeside er skik efter bestilling af kunder, så der vil være en skrædder tid 10 - 25 dage og derefter leveringstid 3 -10 dage. Derfor bedes du afgive ordren forud for tid til at sikre, at vi har tid nok til at få din ordre leveret før din fest.

Det er doable at foretage små ændringer af størrelse og design. Du kan kontakte os på tcostumes@hotmail.com om dine anmodninger, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.

For custom kostume, som ikke er annonceret på vores hjemmeside, er du velkommen til at e-mail os dit design eller skitse på tcostumes@hotmail.com. Vi vil citere kostume i henhold til design og stoffet samt hvordan man laver en brugerdefineret rækkefølge.


Indsend din bedømmelse

You're reviewing: Vampire Knight Yuuki Cross Selskabskjoler Cosplay Kostume

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Value

[profiler]
Memory usage: real: 36700160, emalloc: 36136992
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem